Over IDt

Sinds 1999 verzorgt IDt Nederlandse taallessen voor scholen, bedrijven en particulieren

Missie

Onderwijs is de sleutel naar zelfontplooiing en onafhankelijkheid.

Over de oprichtster

Mirugia Sikkens is vanaf haar veertiende jaar begonnen met het geven van paardrijlessen aan kinderen. Sinds dat moment is ze niet meer opgehouden met les geven. Ze heeft enorm veel plezier in het overdragen van kennis, waarbij ze haar creativiteit en enthousiasme ten volle kan benutten. Sinds 1999 werkt zij als zelfstandig docent Nederlands, Nederlands als Tweede taal (NT2) en Maatschappijleer.

Om een veelzijdig en flexibel docent te kunnen worden heeft Mirugia Sikkens  voor diverse opdrachtgevers gewerkt in het bedrijfsleven en het onderwijs, waaronder vmbo, havo, mbo, ISK en zowel in onder- als bovenbouw.

Over lesgeven

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een noodzaak. Daarom wil ik graag studenten helpen om een solide basis te leggen en ik gebruik mijn geduld en humor om dit te bereiken.”

Lesgeven in een prettige sfeer, waarbij er veel persoonlijke aandacht is voor de student en de les zelf inspireert en motiveert. Dat is waar IDt voor staat. Zowel bij de oprichtster als bij het uitgebreide netwerk van zelfstandige taaldocenten waar IDt mee samenwerkt.

 

Onderwijs is mijn passie. Het is een prachtig vakgebied, waarbij je de studenten helpt om zelfstandig en succesvol op de arbeidsmarkt en in de samenleving te functioneren.”